Ten întinerit în condiții casnice?

Aflați cum puteți întineri tenul și să păstrați frumusețea pentru o perioadă lungă. Puteți crea singuri analogurile cremelor pentru întinerire.

Din cauza deshidratării, pielea tenului pierde din elasticitate. E important să consumați cel puțin 1,5 litri de apă pe zi.

Tratamentele naturale sunt un ajutor excelent în lupta pentru întinerirea tenului.

  • Vinul și plantele. Aveți nevoie de a câte 50 gr. de frunze uscate de levănțică, salvie și un litru de vin roșu sec. Adăugați vinul de temperatura camerei peste plante și lăsați într-un loc umbrit și răcoros. Amestecați decoctul o dată la 3 zile și scurgeți-l peste două săptămâni. Administrați dimineața și seara câte 30-50 gr. de băutură cu 20-30 minute înaintea mesei. Evitați consumul de alcool în cazul în care veți urca la volan. În acest caz veți administra băutura la alte ore prielnice.
  • Balsamul din usturoi și vin alb. Puneți pe foc un pahar de vin alb împreună cu un cățel de usturoi și fierbeți timp de 30 minute. Consumați câte o linguriță de 3 ori pe zi timp de 3 zile. Faceți o pauză de o săptămână și continuați cura de 3 ori.
  • Decoctul din frunze și fructe de măceș, căpșuni, zmeură are un efect benefic asupra tenului. Ajută la hidratarea naturală, secreția de colagen și normalizează circulația sanguină.

Întineriți-vă tenul cu ajutorul măștilor

O mască simplă pe baza sucului de aloe.

Planta trebuie să aibă mai mult de 3 ani. Tăiați frunzele, puneți-le într-un bol de sticlă, acoperiți cu un capac și lăsați într-un loc rece și umbrit pentru 2 săptămâni. După această perioadă scurgeți sucul și adăugați-l la o cremă nutritivă.

Sfaturi practice pentru a menține un ten tânăr

  1. Curățați tenul și folosiți măști cu efect de întinerire.
  2. Dacă aveți pielea normală sau grasă, folosiți un peeling de 3-4 ori pe săptămână, iar dacă aveți tenul uscat- 1-2 ori pe săptămână.
  3. Corectați regimul alimentar, acesta trebuie să fie unul sănătos și echilibrat. Consumați o cantitate mare de legume și fructe (îndeosebi cele de culoarea roșie).
  4. Consumați ceai verde. Această băutură tonifică și îmbogățește organismul cu antioxidanți.
  5. Folosiți o protecție solară înaltă.
  6. Nu dormiți cu fața în pernă.

E important să avem sufletul tânăr și frumos, dar vrem cu toții să corespundem și la capitolul aspect exterior. Cu cât vârsta lor înaintează, multe femei încep să caute metode de întinerire a tenului. Nimeni n-ar vrea să aibă pielea ofilită, uscată și cu multe riduri. Procedurile de întinerire a tenului în saloane de frumusețe sunt scumpe. Spre fericirea reprezentantelor sexului frumos, aceste proceduri pot fi ușor întreținute și acasă.

Acomodați-vă unui regim alimentar sănătos, feriți tenul de factorii nocivi din exterior, folosiți măști nutritive- și tenul vostru va fi un motiv de bucurie pentru mulți ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *