Mărirea penisulu

Conceptul de standard al parametrilor penisului este un subiect controversat. Penisul în stare de erecție mai scurt de 8 cm se consideră o abatere și mai este numit micropenis.

Chiar și reprezentanții sexului tare, pe care natura i-a inzestrat cu un penis de dimensiuni normale, ar vrea să-l mărească în lungime și grosime.

Se crede că având un penis mai mare, bărbatul va fi considerat un amant mai bun.

Unii bărbați sunt dispuși să caute metode de mărire a penisului ca să-și satisfacă a doua jumătate.

Este știut faptul că multe conflicte familiale apar din cauza nemulțumirii partenerilor. Deseori, femeile nu primesc plăcere în urma actului sexual, dacă partenerul are penisul mic. Dorința bărbatului de a crește penisul în lungime este absolut normală, mai mult ca atât- este posibilă. În ciuda faptului că operațiile chirurgicale de mărire a penisului au o eficacitate joasă, acestea se bucură de o popularitate înaltă.

Cum să măriți penisul în grosime?

Creșterea în grosime a penisului este o sarcină mai dificilă, decât cea de mărire în lungime. Unica metodă conservativă de îngroșare a penisului este folosirea pompei de vid. Această metodă presupune rezultate pentru o perioadă scurtă. Injectările cu geluri, paste sau uleiul de vaselină prezintă un mare pericol și pot cauza complicații severe ( pierderea pielii și a funcției erectile, dacă gelul pătrânde în corpii cavernoși). Singura metodă de a restabili funcțiile penisului ar fi o altă operație chirurgicală.

Medicina contemporană dispune de metode chirurgicale și microchirurgicale pentru mărirea grosimii penisului. Transferul de țesut din alte părți ale corpului și inserarea sub pielea penisului.

Penisul este îngroșat prin agăugarea de țesuturi preluate de pe alte părți ale corpului. Această metodă ajută la îngroșarea cu 1-2 cm în diametru. Dacă e puțin în cazul dvs., este indicată o altă operație chirurgicală- îngroșarea microchirurgicală a penisului cu ajutorul înserării țesutului muscular. Aceasta este o intervenție mai complicată, necesită o perioadă mai lungă de spitalizare și costă mai scump.

Ambele intervenții chirurgicale sunt complicate, scumpe, necesită spitalizarea pe o perioadă lungă, controlul regulat al doctorului în perioada postoperatorie (10 zile și mai mult). Înainte de a lua această hotărâre, e nevoie să consultați un specialist și să faceți numeroase analize de laborator.

E posibilă îngroșarea și mărirea în lungime a penisului după o singură intervenție chirurgicală?

Este posibil, dar e contraindicat. Îngroșarea penisului se efectuează doar după mărirea lui în lungime, deoarece mărimea țesutului folosit pentru îngroșare trebuie să corespundă cu lungimea penisului. Intervenția concomitentă poate duce la deformarea penisului, apariția rugozităților și alte complicații.

Posibile complicații ale operației de mărire a penisului

Cele mai dese complicații apărute după intervenție: scurgeri de sânge, infectarea rănii, edeme, reducerea temporară sau permanentă a sensibilității capului penisului, durere în timpul erecției.

Complicații tardive: schimbarea unghiului de erecție, scurtarea penisului, instabilitatea poziției, resorbția sau necroza țesuturilor infiltrate sub pielea penisului, diminuarea sensibilității capului penisului, deformarea sau curbura penisului. Deseori pacientul este nemulțumit de rezultatul operației.

La cine vă puteți adresa pentru o mărire a penisului

Trebuie să consultați un chirurg plastician. După examinare, doctorul va relata despre posibilitățile reale de mărire a penisului, ținând cont de caracteristicele anatomice ale corpului. Înainte de a apela la bisturiu, trebuie să examinați toate argumentele pro și contra ale acestei probleme delicate.

Aveți încredere doar în profesioniști și fiți sănătoși!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *