Întinerirea eficientă a tenului cu ajutorul metodelor naturiste

Nu e ușor să acceptăm schimbările vârstnice ale pielii. Chiar și femeile care nu sunt preocupate de imaginea lor, încep lupta cu ridurile de la primele semne de îmbătrânire. Cum putem ține piept timpului care se scurge nemilos, fără să lăsăm o grămadă de bani la magazinele cu produse cosmetice? Cu ajutorul rețetelor naturiste de întinerire.

Puteți prepara acasă și produse cosmetice decorative, acestea vor evidenția punctele dvs.forte și vor aduce beneficii pielii. Marele avantaj al produselor naturiste este economisirea timpului și a banilor, cheltuite la saloanele de frumusețe. Întinerirea tenului cu ajutorul produselor naturiste este un mijloc perfect de a arăta mereu bine, fără a dăuna organismului.

Întinerirea tenului la domiciliu este o combinație de proceduri, iar măștile nutritive din ingrediente naturale ocupă primul loc pe listă. Cele mai populare ingrediente pentru prepararea măștilor sunt:

  • Laptele
  • Mierea de albini
  • Merele
  • Castraveții
  • Plantele medicinale

Măștile- furnizor de frumusețe și tinerețe a tenului.

Pentru a atinge eficiența maximă, înainte de a aplica masca, expuneți fața la aburi. Folosiți comprese fierbinți din decoct de plante medicinale: mușețel, gălbenele, salvie. Înlăturați machiajul de pe față, expuneți fața la abur pentru 10 minute, folosind un decoct de plante medicinale. Pasul următor- folosiți un exfoliant pentru a înlătura celulele moarte ale pielii. Astfel pielea devine moale și susceptibilă la acțiunea substanțelor nutritive. E timpul să aplicați măștile de întinerire.

simple măști pentru păstrarea tinereței pielii este cea cu lapte și mere

Una dintre cele mai simple măști pentru păstrarea tinereței pielii este cea cu lapte și mere. Fierbeți un măr în jumătate de litru de lapte, amestecați până obțineți un pireu. Aplicați pe față pentru 20 minute.

Gheața și masajul Shiatsu în lupta cu îmbătrânirea pielii.

Dimineața ștergeți fața cu cuburi mici de gheață, astfel veți menține fermitatea și prospețimea pielii. Expunerea la temperaturi joase intensifică circulația sanguină, îmbunătățește absorbția substanțelor nutritive, pielea ”respiră”.

Întinerirea tenului cu ajutorul masajului Shiatsu

Masajul japonez Shiatsu poate fi considerat unicul ajutor împotriva ofilirii pielii. Femeile japoneze îl practică în fiecare zi, dacă vor să mențină tinerețea pielii. Orice femeie contemporană poate învăța să-l practice. Există o mulțime de materiale educative, astfel nu e o problemă să învățați tehnica masajului care va intensifica acțiunea produselor naturiste.

Fructele și legumele proaspete împotriva îmbătrânirii pielii.

Castravetele va readuce instantaneu pielii prospețimea și aspectul sănătos. Aplicați pentru 20 de minute felii de castravete pe zonele cu probleme. Un mare efect îl au măștile preparate din fructe de pădure proaspete și albuș sau gălbenuș de ou.

Castravetele va readuce instantaneu pielii prospețimea și aspectul sănătos

Puteți folosi orice fructe de pădure. La prepararea măștii din ou adăugați câteva picături de suc de lămâie și ulei de măsline. Aplicați pe piele pentru 20 minute și clătiți fața cu apă rece.

Cartoful vă va ajuta să uitați de riduri. Fierbeți cartoful fără a-l decoji, pasați și aplicați pe față cât este călduț. După îndepărtare, spălați fața cât mai bine.

Pentru a îndepărta machiajul folosiți ulei de sâmburi de struguri sau ulei de migdale. Înmuiați un șervețel curat în ulei și ștergeți fața. Pe lângă faptul că veți curăța fața, acest produs va hrăni pielea cu substanțe benefice, fără chimicale.

Cum putem întineri tenul? Această întrebare și-o adresează toate femeile, indiferent de culoarea pielii. Există o rețetă care pe lângă împrospătarea pielii, are un efect benefic asupra organelor reproductive feminine. Curățați o căpățină de usturoi, turnați peste el 200 ml de vin alb (sau suc proaspăt de struguri) și fierbeți timp de jumătate de oră. Lăsați lichidul să se răcorească, turnați împreună cu usturoiul într-un alt vas. Beți decoctul după următoarea schemă: beți timp de 3 zile și faceți pauză o săptămână. Consumați câte o linguriță de lichid de 3 ori înainte de masă.

După cum bine vedeți, există o mulțime de metode de întinerire în condiții casnice. Important este să vă doriți să îngrijiți de frumusețea dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *