”Funcționează” oare suplimentele alimentare?

Pentru a slăbi cu ajutorul curelor și a exercițiilor fizice trebuie să aveți voință de fier. Nu toți o au. De aceea multe persoane caută metode mai simple de a slăbi.

O mare popularitate o au pastilele, capsulele și suplimentele alimentare pentru slăbire. Dar eficacitatea lor constituie doar 50/50. Unele produse ne ajută să slăbim, dar altele sunt absolut inutile.

Cum puteți slăbi cu ajutorul suplimentelor alimentare, fără a arunca banii în vânt? Noi am studiat cele mai populare produse de slăbire de pe piața rusă.

Nu trebuie să vă jenați să beți pastile pentru slăbire.

Nu e nimic ieșit din comun, dacă vreți să slăbiți cu ajutorul pastilelor, picăturilor sau capsulelor. Nu oricine are posibilitatea să facă sport și să adopte un regim alimentar sănătos. Mai ales femeile căsătorite care merg la serviciu și mai au și copii. Consultația unui nutriționist e foarte scumpă, pe când produsele pentru slăbire sunt mult mai ieftine. Le puteți cumpăra într-o farmacie obișnuită, sau le puteți comanda pe net.

Combinați aportul de suplimente cu exerciții fizice

Studiul preparatelor pentru slăbire.

Au fost examinate picăturile ”Eco Slim”, pastilele ”Turboslim”, ”Xenical”.

Studiul a ținut 30 de zile. Au participat 35 de persoane obeze. Fiecare grup de persoane administra câte un preparat, nu făceau sport și nu și-au schimbat regimul alimentar.

Rezultatele studiului i-au șocat pe toți.

Picăturile ”Eco Slim”

Eco Slim

Picăturile au un conținut 100% natural: extractul frunzelor de ceai verde, fructe de păducel, ghimbir, glicerină vegetală etc. Picăturile se dizolvă în apă, au miros și gust plăcut.

Efectul pretins: arderea țesutului adipos, eliminarea celulitei, accelerarea metabolismului, îmbunătățirea sănătății pielii, părului, unghiilor, încetinirea procesului de îmbătrânire.

Efectul real: au fost confirmatea toate, în afară de încetinirea procesului de îmbătrânire.

Avantajele produsului: compoziție naturală, conținut ridicat de vitamine, nu are efecte adverse, reduce semnificativ țesutul adipos, conferă fermitate și elasticitate pielii, hipoalergic.

Dezavantaje: efectul se menține doar pe perioada administrării de lungă durată. Se recomandă 3-5 cure pe an.

Rezultatele studiului: Timp de o lună nu a parvenit nicio plângere privind înrăutățirea stării sănătății. Produsul a atins efectul maxim în a treia săptămână de administrare. Greutatea fiecărui pacient a început să scadă rapid. Până la sfârșitul testului au pierdut din greutate toate persoanele care au consumat ”Eco Slim”.

Concluzii: Primele rezultate apar mai târziu, peste 14 zile. Arderea grăsimilor are loc după reglarea procesului metabolic. În combinație cu exerciții fizice moderate, efectul produsului se dublează.

Pastilele ”Xenical”

Substanța activă – orlistat.

Efectul pretins: încetinește absorbția grăsimilor.

Avantaje: Produsul nu produce dependență.

Dezavantaje: Preparatul cauzează incontinență fecală și eliminarea necontrolată de gaze. Are un efect temporar. Atunci când reveniți la regimul alimentar obișnuit, revine și greutatea.

Rezultatele studiului: Peste 2 săptămâni, 3 din 5 pacienți au încetat consumul, din cauza efectului advers de incontinență fecală. Pierdera medie în greutate a grupului- 2 kg pe săptămână. La sfârșitul experimentului, toți pacienții au revenit la greutatea anterioară.

Concluzii: Se recomandă să administrați preparatul doar în condiții de spitalizare. E problematic să combinați ”Xenical” cu viața de zi cu zi.

Rezultatele studiului au demonstrat acțiunea celor mai populare produse pentru slăbire. Dvs. hotărâți dacă le consumați sau nu. Citiți atent instrucțiunile, înainte de administrarea preparatelor pentru slăbire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *