Cum se poate crește potența fără doctori și medicamente?

Libidoul ridicat și posibilitățile nelimitate în pat sunt calitățile unui bărbat adevărat. Sexului puternic îi pasă de viața sexuală chiar și la bătrânețe.

Nu e de mirare că cea mai mică neplăcere din pat este luată drept tragedie personală. Ar trebui oare să ne facem griji? Eșecurile ocazionale în pat sunt o normă pentru bărbații sănătoși, chiar și la o vîrstă înaintată. Mai mult ca atât, istoria cunoaște o mulțime de exemple când bărbații în vârstă se căsătoreau cu fete tinere și acelea nășteau copii.

Îți dorești să devii la fel? Nu te decepționa. Creșterea potenței e posibilă la orice vîrstă.

Am adunat în acest articol cele mai eficiente și sigure metode care vă vor ajuta să îmbunătățiți viața sexuală în mod rapid și pentru o perioadă lungă.

De ce scade libidoul?

Există câteva cauze ale scăderii potenței:

  1. Obezitatea.
  2. Diabetul zaharat.
  3. Bolile cardiovasculare.
  4. Stresul.
  5. Țigările și alcoolul.
  6. Stilul de viață sedentar.

Înaintea administrării preparatelor de ridicare a potenței trebuie să eliminați factorii nocivi pe cât e posibil. Dacă în tratarea formei cronice e nevoie de consultația unui medic, dvs. ați putea începe cu exerciții fizice, renunțați la fumat și nu abuzați de alcool, învățați să vă odihniți și să vă relaxați.

odihniți și să vă relaxați

Cum puteți ridica potența în condiții casnice?

Condiția unei potențe bune este un mod activ de viață. Jogging seara, exerciții dimineața, antrenamente la sala de forțe trebuie să devină stilul de zi cu zi.

Un serviciu fără zile libere, care presupune puțină mișcare sigur nu va ridica potența. De când timp n-ați mai avut o vacanță? Când v-ați odihnit ultima dată la aer liber? E dovedit faptul că ”giganții sexuali” au avut o viață armonioasă, combinând munca cu odihna.

Suplimente alimentare pentru ridicarea potenței

Din toată multitudinea de produse menite să crească potența, cele mai efeciente sunt picăturile ”Hammer of Thor”. Modul de administrare: cîte 20-25 picături/ 2 ori în zi. Cura de tratament- 30 zile. Puteți repeta cura după o pauză de 2 săptămâni.

La sfârșitul curei se observă ridicarea considerabilă a libidoului. Picăturile te izbăvesc de ejacularea precoce, măresc durata actelor sexuale și intensifică senzațiile din timpul orgasmului.

Băile de contrast

Băile de contrast antrenează vasele sanguine ale organelor genitale. Circulația sanguină îmbunătățită este o condiție importantă pentru o potență bună.

Turnați apă rece într-o cadă, iar în alta- apă fierbinte, atât cât puteți rezista. Așezați-vă în fiecare dintre ele câte 30 secunde. E recomandat să începeți cu apa fierbinte.

Durata unei proceduri- 15 minute. Cura durează 14 zile. E nevoie să fie repetată la fiecare 3 luni.

Băile de contrast

Băile aromatice pentru ridicarea potenței

Aceste băi sunt relaxante, ajută să facem față stresului zilnic care submină puternic potența.

Băi aromatice clasice cu frunze de dafin. Faceți un decoct din frunze de dafin și turnați-l în cadă. Durata băii- 15-30 minute. Frunzele de dafin pot fi înlocuite cu flori de mușețel.

Băile aromatice vor avea un efect mai bun, dacă vor fi combinat cu yoga sau exerciții fizice.

Produse alimentare pentru ridicarea potenței

Noi suntem ceea ce mâncăm. Un regim alimentar ales cu grijă- succese în pat.

Zincul are rolul principal în ridicarea potenței. Acest microelement se conține în cantități mari în pește și fructe de mare. Proteinele sunt și ele importante pentru bărbați, acestea se conțin în carne și ouă.

Nu uitați de afrodisiacele naturale. Nuci, boabe, semințe de floarea soarelui. Pătrunjelul și țelina stimulează foarte eficient potența. Preferați salatele din legume proaspete și ulei vegetal, în locul fast-food-ului și a produselor făinoase.

Urmînd aceste reguli, veți reuși să ridicați potența și să fortificați sistemul imunitar, iar organismul vă va ”mulțumi” pentru aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *