Cum puteți crește rapid părul?

Cum puteți grăbi procesul de creștere a părului? Pentru început- schimbați modul de viață, excludeți viciile și regimul alimentar nesănătos, aplicați măști naturale și produse profesionale care fortifică părul.

În medie, părul crește cu 1,5-2 cm pe lună. Vara părul crește mai rapid, decât iarna. Părul nu poate crește cu 10 cm pe lună, este o păcăleală a agenților de publicitate.

Dar este real să obțineți o creștere de 3-4 cm pe lună. Trebuie doar să cheltuiți mai mult timp pentru îngrijirea podoabei capilare.

Schimbați modul de viață

Un regim de alimentație sănătos înseamnă păr lung și sănătos. Alimentele trebuie să fie proaspete, diversificate și de calitate. Se recomandă să administrați polivitamine.

Punctul doi- exerciții fizice. Sportul grăbește metabolismul și în rezultat părul crește mai repede. Alcoolul și fumatul însă, încetinesc acest proces.

Punctul trei- îngrijirea părului. Unele femei se plâng că părul lor nu crește. De cele mai dese ori, părul lor se rupe la capete din cauza vopsirii prea dese și a aranjării cu foenul.

Cum trebuie să îngrijiți părul? Stiliștii recomandă să aplicăm regulat măști din ingrediente naturale. Pentru a intensifica procesul trebuie folosit serul pentru păr ”FullFix”. Acest produs încetinește căderea părului, hrănește foliculii părului, stimulează creșterea părului și chiar reduce părul cărunt. Studiile au arătat că în rezultatul folosirii regulate, părul a crescut cu lungimea record de 4 cm pe lună. Serul face părul mai des pentru că activează foliculii ”adormiți”.

Măști pentru păr

Există o mulțime de rețete de măști pentru stimularea creșterii părului. Fiecare femeie își poate găsi masca ”sa”. Masca pe bază de uleiuri hrănește intensiv rădăcinile părului. Cele mai efective sunt uleiurile de nucșoară, mintă și aloe.

Măștile cu sare îngrijesc pielea capului, îi permit să ”respire”, neutralizează efectele agresive ale produselor pentru styling ( fixative, spume, geluri).

O bună reputație au măștile care irită foliculii de păr. Ele stimulează fluxul sanguin și transportă de două ori mai multe substanțe nutritive. Aceasta grăbește creșterea părului. Pentru un efect mai bun se recomandă să acoperiți capul cu o peliculă și un prosopo după aplicare. Aplicați masca pentru 20-60 minute. Cura durează o lună, 1-2 ori pe săptămână.

Mască de păr

Masca cu tinctură de ardei iute (una dintre cela mai eficiente)

Puneți la macerare ardei roșu iute în votcă sau ulei vegetal timp de 2-3 săptămâni. Pentru un efect mai bun, adăugați 1-2 linguri de vitamina A și E în stare lichidă. Dacă tinctura de ardei iute frige prea tare, o puteți dilua cu apă sau chefir ( o lingură de lcihid – 2 linguri de tinctură).

Masca cu muștar

Amestecați 2 linguri de praf de muștar, un gălbenuș, 2 lingurițe de zahăr și 2 linguri de apă fierbinte. În loc de apă puteți folosi chefir sau ulei vegetal. Aplicați masca doar pe rădăcinile părului. Pentru a evita uscarea, aplicați ulei vegetal pe toată lungimea părului.

Acțiuni mecanice pentru îngrijirea părului

Masajul, dușul de contrast și folosirea unei perii dure fortifică părul și stimulează creșterea lui. E bine să folosiți ulei vegetal pentru masaj. Dușul de contrast trebuie efectuat zilnic, mărind treptat durata acestuia.

Vă dorim succese în creșterea unui păr des și sănătos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *